Menu

Als eerste SLAM voor GEO-toepassingen
Tot 100 meter range
Voor binnen en buiten

Point cloud laserscanner


Het analyseren van ruimte of land is een toepassing die in tal van sectoren belangrijk is en de point cloud laserscanner kan hier hulp bij bieden. Van de mijnbouw tot de bosbouw en van het analyseren van een gebouw tot het opstellen van duidelijke beelden van een zone voor de industriebouw; als u dergelijke werkzaamheden goed wilt doen, is een laserscanner essentieel voor het leveren van een accurate puntenwolk.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan nu contact op!

Een duidelijke point cloud met onze meetsystemen

Bij MOSEG Technologies kunt u rekenen op een duidelijke point cloud met onze laserscanner. Dankzij de GeoSLAM mobiele laserscanner krijgt u een nauwkeurig digitaal beeld en point cloud van elke omgeving. De range van deze systemen gaat tot wel 100 meter en daarbij kunt u beelden en puntenwolken inventariseren en analyseren. De ZEB reeks aan meetsystemen biedt voor elke situatie een oplossing.

 

Correcte meetinformatie

Niet alleen leveren de systemen van MOSEG Technologies tot wel 43.000 punten per seconde aan meetinformatie, ook kunnen ze bijvoorbeeld voor het analyseren van vastgoed of erfgoed gebruikt worden. Daarbij helpt uw expert op het gebied van meetsystemen bij de zoektocht naar de beste optie. Met een mobiele landmeter of laserscanner kunt u op basis van een betrouwbare puntenwolk, ook een duidelijk beeld scheppen van de ruimte of zone.

 

Vertrouw op ons

Wilt u graag meer weten over een puntenwolk, onze laserscanner of onze service? Neem contact op met onze deskundige medewerkers door het contactformulier in te vullen en vertrouw op het advies van een echte professional bij de zoektocht naar de beste point cloud laserscanner voor uw situatie! U kunt bij ons ook professionele opleidingen volgen.

 

 

pointcloud - Moseg

 

Puntenwolk - Moseg