3D-mapping met een laser

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > 3D-mapping laser

3D-mapping met een laser

In heel wat sectoren is 3D-mapping met een laser de meest efficiëntste en veiligste techniek om iets in kaart te brengen. 3D-mapping is een technologie die driedimensionale weergaven maakt. Zo is het mogelijk om een levensecht beeld te vormen van een object. Samen met onze vooruitstrevende partners creëren wij innovatieve instrumenten voor onder andere plaatsbepaling en 3D-inventarisatie. U zit dus zeker goed bij ons als u interesse heeft in 3D-mapping met een laser.

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

3D-mapping doet u eenvoudig met een laser

3D-mapping met een laser wint tegenwoordig aan bekendheid. Het is dan ook een erg handige uitvinding. De 3D-mapping laser technologie kan ingezet worden in elke omgeving en in elke sector. Het is een erg veilige technologie die ontworpen is om automatisch grote hoeveelheden 3D-meetpunten, ook wel puntenwolk genoemd, vast te leggen op de oppervlakte van gebouwen, structuren en snelwegen. Met laser 3D-mapping kunt u bijvoorbeeld constructieschema’s maken voor de bouwsector, maar u kunt de technologie ook inzetten voor het ontwerpen van auto’s of voor het maken van plannen voor infrastructuurvereisten van steden.

Contacteer ons voor meer informatie over het inzetten van een laser voor 3D-mapping

Heeft u interesse in 3D-mapping met een laser? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de deskundige medewerkers van MOSEG Technologies. Vul het online contactformulier in en stel ons al uw vragen over het gebruik van een laser tijdens 3D-mapping. Wij vertellen u graag alles wat u hierover moet weten en geven gedegen advies op maat van uw situatie. Tevens bieden wij een brede waaier aan professionele opleidingen aan. Informeer hier ook gerust naar indien u interesse heeft. Wij staan voor u klaar!

Stonex

GeoSLAM