GeoSLAM 3D-scanner

Een GeoSLAM 3D-scanner is een onmisbaar hulpmiddel bij het weergeven van een realistisch beeld van panden, bouwgebieden of andere zones. Zowel binnen de immosector als de geotechniek en voor aannemers is een GeoSLAM 3D-laserscanner een betrouwbaar apparaat voor talloze doeleinden.

Vraag uw offerte aan
Home > Geoslam

GeoSLAM 3D-scanner voor elke toepassing

GeoSLAM is wereldleider op het vlak van mobiele handheld laserscanning apparaten. Dankzij de ‘go-anywhere’ technologie kunnen deze grondplan 3D-laserscanners ingezet worden in tal van situaties:

buiten als het donker is, binnen bij daglicht, ondergronds en bovengronds, op moeilijk bereikbare plaatsen of op plekken waar andere technologie faalt. Voor een professionele GeoSLAM 3D-scanner moet u dus bij ons zijn.

ZEB GO

Handheld laser scanning voor iedereen

ZEB GO RT

ZEB Go-scannen in realtime

ZEB Revo RT

Real-time processing en visualisatie in HF(100Hz)

ZEB Horizon

Sterkste SLAM op de markt 100 m range – vliegensklaar

ZEB PANO

Vastgoed inventariseren kan nu volledig digitaal

ZEB Locate

Georefereer je scandata door middel van GNSS/GPS

ZEB DISCOVERY

Snelle ‘urban mapping’ met scanning en HD-foto’s

NEW

ZEB Horizon

Een SLAM 3D-scanner is een onmisbaar hulpmiddel bij het weergeven van een realistisch beeld van panden, bouwgebieden of andere zones. Zowel binnen de immosector als de geotechniek en voor aannemers is een SLAM 3D-laserscanner een betrouwbaar apparaat voor talloze doeleinden.

Realistische puntenwolken creëren met een GeoSLAM 3D-scanner

Wilt u een duidelijk grondplan creëren van een bouwgebied, woning of ander pand? Dan is een GeoSLAM 3D-scanner hier perfect voor. Niet alleen kunt u op basis van accurate puntenwolken een realistisch beeld scheppen van de omgeving, ook geniet u van HF-beelden en een range tot wel 100 meter. Daarbij bieden bepaalde systemen de mogelijkheid om vastgoed digitaal te inventariseren en op basis van HD-foto’s aan Urban Mapping te doen.

Bij MOSEG Technologies vindt u echter niet enkel een breed aanbod aan 3D-laserscanners en innovatieve instrumentatie. Ook rekent u op uitstekende service. U krijgt zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen omtrent de verschillende GeoSLAM 3D-scanners, zodat u precies weet welke optie het beste is voor uw situatie!

Bekijk het ruime aanbod

Bent u overtuigd van de meerwaarde van een hoogwaardige en duurzame GeoSLAM 3D-scanner? Ontdek dan ons aanbod en neem contact op met onze deskundige medewerkers voor extra informatie. Dit kan door het contactformulier in te vullen, dan staan wij u zo snel mogelijk te woord.

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid