STONEX S7 RTK GNSS HANDHELD

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Stonex > STONEX S7 RTK GNSS HANDHELD

De nieuwe Stonex S7G handheld GPS/GNSS-ontvanger combineert GNSS technologie en de veelzijdigheid van een handheld computer met touch-screen-technologie.

Deze handheld GPS ontvanger is ideaal geschikt voor mobiele GIS toepassingen, digitaal inmeten van kabels en leidingen, maatvoering en landmeetkundige inwinning. Altijd en overal snel toegang tot zeer nauwkeurige metingen.

De Stonex S7G handheld GPS is stof- en waterbestendig en bestand tegen extreme schokken en trillingen. Hij weegt maar 895 gram en is 234 mm x 9 mm groot. De handheld ontvanger is uitgerust met een 3,7″ Touch-screen display met een resolutie van 640×480 pixels. Het in direct zonlicht leesbare scherm met achtergrondverlichting is beschermd door een krasbestendige film. De S7G is standaard uitgerust met een 5 megapixel digitale camera

Online met Handheld GPS

Het geïntegreerde 3G-modem, Wi-Fi- en Bluetooth-technologie geven de gebruiker de mogelijkheid om gegevens uit te wisselen. Mobiel internet biedt toegang tot data waar en wanneer dat nodig is, zoals online mapping services en referentienetwerken, waaronder Flepos, Walcors, LuxConnect en Trimble VRS Now. Om de prestaties te verbeteren en data op locatie sneller te laden is er naast de 32GB interne opslag een extra SD kaartslot beschikbaar voor extern geheugen.

Bent u geïnteresseerd in deze vernieuwde handheld GPS van Stonex? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Datasheet

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding