ZEB REVO RT

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Geoslam > ZEB REVO RT

De GeoSLAM ZEB REVO RT is het neusje van de zalm in de ZEB REVO-familie. Dit draagbaar instrument neemt de omgeving op aan 43.000 punten per seconde terwijl U zich door de te scannen ruimte begeeft. Deze scanner is licht, makkelijk hanteerbaar en beperkt in gewicht.

De ZEB REVO RT is voorzien van een draagbare computer die de capaciteit heeft om de uitgevoerde scan in realtime te verwerken en via WiFI weer te geven op een mobiel scherm (smartphone, tablet,…). Naast het gescande gebied wordt ook de doorlopen tijd weergegeven en wordt de kwaliteit van de scan gemonitord. De interface toont wanneer de kwaliteit in het gedrang komt, zodat de gebruiker tijdig de nodige bijsturingen kan doen. De verwerking in real time betekent een heuse tijdsbesparing en zorgt voor efficiëntie in de werkprocessen. 

Dit veelzijdig instrument wordt ingezet voor de 3D-inmeting van gebouwen (binnen en buiten), het documenteren van verkeersongevallen en crime-scenes, opnemen van allerhande constructies en installaties, inventarisatie van bos- en mijnbouw, en vindt zijn toepassing in landmeetkunde en maatvoering, ook in verduisterde omgevingen. Ook voor het bepalen van bulkvolumes onder dak betekent de ZEB REVO een aanzienlijke meerwaarde.

De REVO RT kan worden uitgebreid met de ZEB CAM (digitale camera voor contextuele perceptie en voor het kleuren van de puntenwolk) en met de ZEB PANO (digitale 360° camera voor contextuele perceptie, virtual tours,…)

Na het scannen worden de gegevens gedownload binnen de meegeleverde GeoSLAM HUB software.

-> Klik hier voor de Product Pages

-> Klik hier voor de ZEB REVO RT op Youtube

Voorbeeld : scan van een distilleerderij (klik op de afbeelding) :

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding