ZEB Go

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Geoslam > ZEB HORIZON

De GeoSLAM ZEB HORIZON is de meest veelzijdige mobiele laserscanner op de markt. Dit instrument heeft een bereik van 100 meter (binnen en buiten), en capteert tot 300.000 punten per seconde. Deze kenmerken garanderen een zorgenvrije, snelle en vlotte opname, ook in de moeilijkste omstandigheden. Een uitgekiende ergonomie zorgt ervoor dat het toestel goed in de hand ligt en er langere tijd mee kan worden gewerkt.

De bedieningsprocedure is uiterst eenvoudig. De operator dient enkel rekening te houden met een paar ‘best practices’, en hoeft niet geschoold te zijn als maatvoerder of meettechnicus.

De ZEB HORIZON is voorzien van een draagbare robuuste datalogger die de scangegevens snel en feilloos opslaat. De ruwe data worden via USB gekopieerd naar de computer en verwerkt in de GeoSLAM HUB/DRAW-software.

De ZEB HORIZON kan worden bevestigd aan een drone (UAV Mount beschikbaar), worden gemonteerd op een wagen (Car Mount beschikbaar) en vormt de ruggengraat van de ZEB LOCATE en de ZEB DISCOVERY. Kan tevens voorzien worden van een ZEB PANO.

De ZEB HORIZON kan worden ingezet in alle omstandigheden waar mobile mapping met een meetbereik tot 100 meter aangewezen is.

-> Klik hier voor de Product Pages

-> Klik hier voor ZEB HORIZON op YouTube

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding