STONEX S5 RTK GNSS

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Stonex > STONEX S5 RTK GNSS

Met de nieuwe Stonex S5 GNSS/GPS handheld ontvanger kunt u nauwkeurig meten met iedere smartphone of tablet. De Stonex S5 is flexibel inzetbaar en in een handomdraai te combineren met vrijwel iedere Windows, Android of iOS app.

De Stonex S5 GPS handheld is in combinatie met SBAS submeter nauwkeurig en behaalt met netwerk-DGNSS correcties zelfs een precisie tot een decimeter. De S5 is reeds geschikt voor alle door Moseg geleverde software producten (waaronder Geolantis.360, en SurvCE) en daarnaast tientallen andere GIS en kaarten apps voor positiebepaling en data inwinning.

De Stonex S5 beschikt over maar liefst 372 kanalen en ontvangt GPS, GLONASS, Galileo en BeiDou satellieten, zodat overal met hoge precisie gewerkt kan worden. Door zijn beperkte afmetingen en het lage gewicht is deze GPS handheld gemakkelijk in gebruik en dankzij de krachtige ingebouwde batterij gaat deze een volledige werkdag mee.

Toepassingen Stonex S5

Vele sectoren zijn gebaat bij gebruik van de Stonex S5. Denk hierbij aan openbare verlichting, milieukunde, geotechniek, GWW en land- en tuinbouw. En dit zijn slechts enkele voorbeelden van de duizenden potentiƫle gebruikers.

Datasheet

 

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding