STONEX X300 3D LASERSCANNER

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Stonex > STONEX X300 3D LASERSCANNER

De Stonex X300 3D Laser Scanner is een snelle en precieze 3D Time Of Flight scanner met een eenvoudige bediening voor ongeëvenaarde scans. De laserstraal van de X300 behoort tot de laser klasse 1 (EN 60825-1) en is zodoende gekwalificeerd als onschadelijk voor de ogen.

Dankzij een uniek toegepast meetsysteem behaalt de X300 Laser Scanner een scan-afstand van 300 meter. Dit enorme bereik creëert vele nieuwe mogelijkheden en toepassingen voor laserscanning. Door de IP65 beschermingsklasse is deze laserscanner onder alle omstandigheden in te zetten, het instrument is volledig stofdicht.

3D Laser Scanner specificaties

De Stonex X300 3D Laser Scanner is met 6.8 kg een lichtgewicht te noemen en heeft zeer compacte afmetingen van 215 x 170 x 430 mm. Daarbij is de scanner op afstand te bedienen met een Smartphone of tablet via de Wi-Fi verbinding. De laserscanner kan gebruikt worden in combinatie met Stonex GNSS-apparatuur en heeft een volledig geïntegreerde digitale 10.7 megapixel camera. Scan data wordt opgeslagen op het interne geheugen van 32Gb en kan worden uitgelezen via de USB poort.

De X300 Laser Scanner onderscheidt zich door de beste combinatie van gebruiksvriendelijkheid, robuustheid en een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. De scan snelheid bedraagt 40.000 punten per seconde met een scan-dichtheid van 18,5 x 37 mm op een afstand van 100 meter. De spiegel is ingebouwd achter beschermend veiligheidsglas. Een hoge mate van kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid zijn gegarandeerd.

 

Datasheet

Video

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding