Met een 3D-laserscanner maakt u een nauwkeurig grondplan

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Grondplan 3D-laserscanner

Een grondplan maken met een 3D-laserscanner

MOSEG Technologies is dé marktleider op het vlak van meetsystemen voor het creëren van realistische grondplannen en een grondplan 3D-laserscanner is daar de perfecte technologie voor. Zowel binnen de particuliere huizenmarkt als in industriële situaties worden laserscanners gebruikt voor de digitale visualisatie van een woning of waarheidsgetrouwe ruimte-analyse. De grondplan 3D-laserscanner van MOSEG Technologies garandeert altijd een accuraat grondplan; zowel binnen als buiten, in het donker of bij daglicht of op haast onmogelijk bereikbare plaatsen.

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

Vertrouw op een grondplan 3D-laserscanner voor de visualisatie van uw woning

MOSEG Technologies vertrouwt op de kwaliteit en expertise van Geo-SLAM, de producent bij uitstek van allerhande meetsystemen voor particulier en industrieel gebruik. Dergelijke handheld apparaten maken het mogelijk om een precieze puntenwolk te creëren, waardoor snel en zonder problemen een grondplan van uw woning kan worden gemaakt. Bij ons vindt u dus zeker een geschikte 3D-laserscanner voor de visualisatie en een grondplan van uw woning.

Meer dan gewoon goede laserscanners

Een grondplan 3D-laserscanner is meer dan een goede scanner. Bij ons vindt u state-of-the-art mobiele laserscanners van uitstekende betrouwbaarheid voor de visualisatie van uw woning. Zo is de ZEB Go het perfecte mobile-mapping systeem voor het maken van een snel grondplan van een woning. De ZEB Pano is dan weer geschikt om naast een goede puntenwolk ook 360° afbeeldingen te maken van ruimtes.

Laat u bijstaan tijdens uw zoektocht

Bent u op zoek naar een goede laserscanner voor de visualisatie van uw woning? Wij staan u bij tijdens de zoektocht naar de beste mobiele grondplan 3D-laserscanner. U kunt rekenen op gedegen advies en een snel antwoord op al uw vragen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze laserscanners, Stonex gps en onze service? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vertrouw op het advies van een echte expert.

 

Anderen bekeken ook: Point cloud | Stonex GPS

Stonex

GeoSLAM