Stonex gps

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Stonex gps

Het creëren van een realistisch, digitaal beeld van ruimtes, panden en bouwgebieden met een Stonex gps-systeem, is een essentiële stap bij werkzaamheden in de bouw, immo en tal van andere sectoren. Dankzij kwalitatieve gps-systemen van MOSEG Technologies kunt u daar het beste van maken. Stonex biedt tal van apparaten voor geo-mapping, waaronder de Stonex gps S900, die zich onderscheidt door een lange gebruiksduur en een unieke E-Bubble sensor.

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

Vertrouw op een Stonex gps

Andere modellen om land of ruimte op te meten, zoals de Stonex gps S500, ontvangen maar liefst 372 kanalen van verscheidene satellietconstellaties (zoals gps en GLONASS). Op die manier bestaan er meer dan genoeg systemen voor verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de milieukunde, geotechniek, land- en tuinbouw en meer. Op een Stonex gps kunt u altijd vertrouwen!

Wij maken van landmeting een koud kunstje

MOSEG Technologies kan zichzelf, dankzij jarenlange ervaring en een aanbod dat enkel meetsystemen van de beste kwaliteit omvat, de marktleider van dit moment noemen. De Stonex gps-meetsystemen geven een nauwkeurig beeld van de ruimte of het gebied en kunnen daarbij met Windows, Android of iOS apps gecombineerd worden. Tenslotte geniet u van uitgebreide service, zodat u altijd het beste systeem vindt voor uw toepassing en antwoord krijgt op al uw vragen. Wij zijn altijd bereikbaar en doen er alles aan om uw vragen snel te beantwoorden.

Informeer naar de toepassingsmogelijkheden

Heeft u interesse en wilt u graag meer weten over het aanbod aan Stonex gps-systemen en de toepassingsmogelijkheden, zoals in de immosector? Of bent u geïnteresseerd in laser mapping technologie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Bij ons vertrouwt u op professioneel advies en kwaliteit.

Stonex

GeoSLAM