Immo laserscanner

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Immo laserscanner

MOSEG Technologies beseft dat betrouwbare, duurzame en accurate meetsystemen van groot belang zijn in de immosector en een immo laserscanner is dan ook een goede investering. Dankzij de uitstekende kwaliteit en precisie van GeoSLAM meetsystemen wordt het opmeten, analyseren en inrichten van bouwzones en ruimte heel wat eenvoudiger. Veel systemen beschikken over aangepaste ZEB software, waarmee waarheidsgetrouwe en accurate beelden gecreƫerd worden op basis van de ruimte.

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

Uitgebreide functionaliteit van immo laserscanner

Daarbij zorgen GNSS-RTK ontvangers ervoor dat een duidelijke puntenwolk gecreƫerd wordt. Een immo laserscanner is alles wat u nodig heeft om goede metingen te doen, zelfs zonder referentiepunten. Ook zijn er verscheidene modellen verkrijgbaar; van de ZEB horizon met een 100 meter range tot de ZEB Go-rt, waarmee u beelden op uw smartphone kunt weergeven. Ons aanbod aan immo laserscanner is dus divers!

Vertrouw op onze expertise en ervaring

Het spreekt voor zich dat u enkel de beste kwaliteit meetsystemen wilt gebruiken voor het opmeten van bouwzones en woningen. MOSEG Technologies ondersteunt uw immoprojecten met kwalitatieve ZEB apparatuur en geeft u daarbij gedegen advies, zodat u de juiste investering doet. U rekent op jaren ervaring in de geo-mapping sector, een snel antwoord op al uw vragen en de beste technologie van dit moment. Bent u op zoek naar de beste immo 3D-laserscanner voor uw bouwproject? Contacteer dan MOSEG Technologies via ons contactformulier en ontdek de vele oplossingen!

 

Bekijk ook een: 3D-laserscanner | Ruimte meten

Stonex

GeoSLAM