3D-laserscanner

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > 3D-laserscanner

Een 3D-laserscanner van MOSEG Technologies is een onmisbaar tool voor meet- en mappingwerken. Als gespecialiseerd aanbieder van Mobile Mapping-systemen garandeert MOSEG Technologies een breed gamma aan producten die in zowat elke omgeving gebruikt kunnen worden. Van ZEB Go laser scanning systemen voor wijdverspreid gebruik tot de ZEB Discovery 3D-laserscanner voor urban mapping met scannen en HD-foto’s; u vindt het allemaal in ons aanbod.

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

Het voordeel van een 3D-laserscanner

Het voordeel van een mobiele 3D-scanner kopen, is dat ze in elke mogelijke omgeving ingezet kunnen worden: buiten, binnen, bij veel of weinig licht, boven- en ondergronds en zelfs in plaatsen waar andere technologie geen enkele kans maakt! Kiest u ervoor om een 3D-scanner te kopen bij ons? Dan bent u dus verzekerd van een uitstekend product voor iedere situatie.

De meerwaarde van een 3D-scanner kopen

Wij bieden u niet alleen een breed gamma aan scanners aan, maar ook diverse voordelen. Zo beschikken wij over de beste technologie van dit moment, waar geen enkele concurrent tegenop kan. Ook hebben bepaalde 3D-laserscanners een bereik van wel 100 meter. Wij waren de eerste gebruiker van SLAM voor Geo-toepassingen en beschikken over reeds acht jaar ervaring in de branche. Tenslotte bent u bij ons verzekerd van 24/7 beschikbaarheid.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u overtuigd van de meerwaarde van onze 3D-laserscanner en wilt u een 3D-scanner kopen? Ontdek dan de vele mogelijkheden bij MOSEG Technologies en neem contact met ons op voor de 3D-laserscanner die u nodig heeft. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen, wij helpen u dan snel verder.

 

Stonex

GeoSLAM