Mobiele laserscanner

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Mobiele laserscanner

Met een mobiele laserscanner van MOSEG Technologies bent u verzekerd van nauwkeurige resultaten als u ruimtes of gebieden gaat meten. Deze scanners zijn revolutionair als het om landmetingen gaat. Wij bieden u dan ook alleen de beste en meest nauwkeurige laserscanners aan. Deze zijn geschikt voor zowel aannemers, industriƫle bedrijven als ondernemingen in de bos- en mijnsector. Met een handheld Lidar scanner kunt u bijvoorbeeld enorm nauwkeurige metingen uitvoeren, terwijl u zich eenvoudig verplaatst.

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

Een mobiele laserscanner voor diverse toepassingen

Bij MOSEG Technologies vindt u precies de mobiele laserscanner die geschikt is voor uw toepassing. Dit is met name te danken aan onze jarenlange ervaring op het gebied van landmetingen en het ruime aanbod aan GNSS-meetsystemen dat wij over de jaren heen flink hebben uitgebreid. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een ZEB handheld scanner om realtime resultaten digitaal te verwerken. Wilt u een mobiele laserscanner met een ver bereik aanschaffen? Dan is de ZEB Horizon wellicht meer geschikt voor uw situatie. Tevens kunt u kiezen voor een handheld Lidar scanner. Een groot voordeel van een handheld Lidar scanner is dat u mobiel bent en met uw scanner in de hand over de site kunt lopen terwijl u allerlei metingen uitvoert. U gaat zo dus snel en efficiƫnt te werk met een handheld Lidar scanner.

Contacteer onze ervaren medewerkers

Met een mobiele landmeter of laserscanner uit ons assortiment bent u dus altijd verzekerd van topkwaliteit. Bovendien staan onze specialisten voor u klaar met professioneel advies over een handheld Lidar scanner. Heeft u bijvoorbeeld nog vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst en informeren u graag over ons aanbod.

Stonex

GeoSLAM