Mobiele landmeter

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Mobiele landmeter

Bent u op zoek naar een mobiele landmeter? Die vindt u bij MOSEG Technologies! Laserscannen is een revolutionaire landmeetmethode waarbij enkel de beste, meest nauwkeurige meetsystemen worden gebruikt. Een mobiele landmeter helpt u als aannemer, industrieel bedrijf of onderneming in de bos- en mijnsector om precieze resultaten te verkrijgen bij het meten van ruimtes en gebieden.

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

Voor elke toepassing een mobiele landmeter

Bij MOSEG Technologies heeft u de keuze uit een breed gamma aan SLAM-systemen: de ZEB handheld scanners geven realtime resultaten en maken het daarbij mogelijk om die digitaal te verwerken. De ZEB Horizon heeft een bereik van wel 100 meter, terwijl de ZEB Urban mapping dan weer perfect is voor het scannen en fotograferen van stedelijke omgevingen. Kortom, MOSEG Technologies biedt u als marktleider met vele jaren aan ervaring precies de mobiele landmeter die u zoekt voor uw werkzaamheden.

Contacteer onze medewerkers en geniet van snelle service

Uw speciaalzaak biedt u technologie van hoogwaardige kwaliteit en snel antwoord op al uw vragen. Of u nu in de immosector, als landmeter of als aannemer werkt; een mobiele landmeter van MOSEG Technologies is dé oplossing! Wilt u meer weten over de verschillende landmeters, over geospatial SLAM en over onze uitgebreide service? Contacteer ons dan snel via het contactformulier en ontdek welk systeem u nodig heeft!

Stonex

GeoSLAM