Geospatial SLAM

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Geospatial SLAM

Geospatial SLAM is een technologie die ook wel de Simultaneous Localization And Mapping (SLAM)-technologie genoemd wordt. Als specialist in instrumenten voor onder andere 3D-inventarisatie, weten wij hier alles van. Wilt u ook geospatial SLAM toepassen? Lees dan snel verder!

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

Gegevens in kaart brengen door middel van geospatial SLAM

Geospatial SLAM is een term die onlangs pas aan populariteit gewonnen heeft. Deze term wordt gebruikt om de verzameling gegevens en de daarmee samenhangende technologie in kaart te brengen. Deze technologie is erg veelzijdig en kan probleemloos gebruikt worden om een digitale scan te maken van de omgeving. Dankzij geospatial SLAM gaat gegevensverzameling probleemloos, ook op complexe, moeilijke bereikbare plekken en ondergronds. Tevens vertellen wij u graag meer over 3D-mapping met een laser. Wilt u eerder een visualisatie van bijvoorbeeld uw woning maken? Dat gebruikt u voor het opstellen van het grondplan een 3D-laserscanner.

Ontdek meer over dit onderwerp

Wilt u graag meer informatie over geospatial SLAM? Wacht dan niet langer en neem contact op met de deskundige medewerkers van MOSEG Technologies. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen en kunt zo al uw vragen stellen. Wij staan u graag te woord. Bovendien geniet u bij ons te allen tijde van uitstekende service!

Stonex

GeoSLAM