GNSS-meetsysteem

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > GNSS-meetsysteem

Met een GNSS-meetsysteem voert u uiterst nauwkeurig metingen uit. Van geotechniek tot milieukunde; het zijn slechts enkele voorbeelden van sectoren die nood hebben aan nauwkeurige meetsystemen. Het GNSS-meetsysteem van MOSEG Technologies voldoet aan alle vereisten: van een multi-constellatie antenne voor nauwkeurige signalen tot een moderne behuizing en batterijen met een lange levensduur. Er zijn dus genoeg redenen om een GNSS-meetsysteem bij een gespecialiseerde aanbieder te kopen.

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

Geschikt GNSS-meetsysteem voor elke toepassing

Ook zijn er binnen het aanbod verscheidene modellen verkrijgbaar. Het Stonex S900 RTK GNSS meetsysteem beschikt over een unieke E-Bubble sensor om moeilijke punten te bereiken, terwijl het Stonex S7 RTK GNSS Handheld model dan weer over een handige touchscreen-technologie beschikt. Kortom, elk GNSS-meetsysteem draagt op zijn eigen manier bij tot het gedetailleerd meten van ruimtes.

Ontdek de vele systemen

Bent u op zoek naar een hoogwaardig GNSS-meetsysteem? Bij MOSEG Technologies staan kwaliteit en duurzaamheid voorop, dat is zeker. Aan de andere kant kunt u ook rekenen op een uitstekende 24/7 service en een snel antwoord op al uw vragen. Dankzij onze ruime ervaring helpt onze specialist u bij de zoektocht naar het beste GNSS-meetsysteem voor landmeting. Als allereerste aanbieder van meetsystemen voor geo-toepassing biedt MOSEG Technologies u altijd het beste van het beste! Wilt u graag meer te weten komen over bijvoorbeeld het meten van ruimte of over een point cloud laserscanner? Neem dan contact op met ons via het contactformulier en ontdek de vele GNSS-meetsystemen die uw werk eenvoudiger maken.

 

Ook interessant: Ruimte meten | Point cloud

Stonex

GeoSLAM