Met een laserscanner een ruimte opmeten

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Laserscanner ruimte opmeten

Met een laserscanner kunt u eenvoudig een ruimte of land opmeten. Bent u aannemer in de civiele bouwkunde of moet u voor de bos- of mijnbouw heel nauwkeurig ruimte of land opmeten? Dan is onze laserscanner een uitstekende oplossing. Er bestaan heel wat verschillende state-of-the-art meetsystemen die dankzij hun vooruitstrevende technologische eigenschappen de moeite waard zijn. MOSEG Technologies biedt GeoSLAM scanners aan om ruimtes en gebieden realtime te scannen, inventariseren en verwerken.

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

Met een betrouwbare laserscanner ruimte of land nauwkeurig opmeten

Ons aanbod reikt van ZEB 3D-scanners, die tot op 100 meter nauwkeurig zijn en digitaal kunnen inventariseren, tot Stonex RTK-scanners die gebruikt worden voor uiteenlopende doeleinden. Elke laserscanner voor het opmeten van ruimte en land heeft zo zijn eigen karakteristieken. Ongeacht welk model u ook kiest, u bent altijd verzekerd van precieze resultaten, een goede verbinding met uw gps en andere satellietconstellaties en een gebruiksvriendelijke laserscanner die het opmeten van ruimte en land efficiƫnter maakt.

Ontdek het meetsysteem

MOSEG Technologies biedt niet alleen voor elke situatie en sector een oplossing, ook kunt u rekenen op een meetsysteem van uitstekende kwaliteit. Wilt u land en/of ruimte opmeten? Als marktleider geven wij u daarbij professioneel advies en begeleiding bij de zoektocht naar het beste RTK- of ZEB-systeem. Met een laserscanner bent u optimaal uitgerust voor het opmeten van land en ruimte. Heeft u nog vragen of krijgt u graag meer informatie over onze service en meetsystemen? Neem snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen en ontdek de vele mogelijkheden die het opmeten van ruimte en land gemakkelijker maken.

Stonex

GeoSLAM