Gps RTK-scanner

Techniek voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisatie

Bekijk de producten
Home > Gps RTK scanner

Of u nu als landmeter een zone moet inmeten of als specialist in de bosbouwsector op zoek bent naar een betrouwbaar systeem voor veldwerkzaamheden, een gps RTK-scanner is dé oplossing. MOSEG Technologies helpt u dankzij jarenlange ervaring in de sector en als voornaamste aanbieder van mobile mapping technologie, aan een kwalitatieve gps RTK-scanner voor talloze doeleinden.

Innovatieve instrumenten en applicaties

Gratis eerstelijnssupport

Bij elke investering ook een opleiding

Positiebepaling van een compleet nieuw niveau dankzij de gps RTK-scanner

Als u een gps RTK-scanner wilt kopen, heeft u de keuze uit verschillende opties: van de Stonex S800, die zowel gps als BEIDOU en GALILEO satellietconstellaties kan ontvangen, tot de S500 die erg flexibel is en compatibel kan worden gemaakt met elke Windows, Android of iOS app. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden. Elke 3D-scanner garandeert een nauwkeurige meting, een lange levensduur en veel toepassingsmogelijkheden in meerdere sectoren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

MOSEG Technologies beschikt over een uitgebreid en betrouwbaar aanbod aan gps RTK-scanners. Niet alleen vindt u altijd wat u zoekt, ook bent u verzekerd van uitstekende service en een antwoord op al uw vragen. Als marktleider maken wij landmeting en positiebepaling voor de civiele bouwkunde, bosbouw en andere sectoren eenvoudiger met een professionele gps RTK-scanner. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen en ontdek het uitgebreide gamma aan Stonex scanners.

Stonex

GeoSLAM